Бившият министър на културата Вежди Рашидов се извини след циничното си изказване

...
Бившият министър на културата Вежди Рашидов се извини след циничното си изказване
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Моля за извинение пред цялото българско общество

Бившият министър на културата Вежди Рашидов се извини след циничното си изявление по отношение на жертвите на домашно принуждение, което направи по време на почивката сред гласуванията в Народното събрание.

" Има и в този момент закони. К`во чешеме езици? Всички к***и се разсъниха да се сетят, че преди 15 години са изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направха на маймуна ", бяха думите на Рашидов по отношение на гласуването на промените в Закона за отбрана от домашно принуждение поради случая с 18-годишното момиче в Стара Загора.

Рашидов намерения, че е изключил микрофона си, само че в действителност репликите му се чуха ясно и провокираха остри реакции. Извинението на някогашния ръководител на Народното събрание бе публикувано от пресцентъра на ГЕРБ.

" Извинявам се за изречените от мен думи през днешния ден по време на почивката на пленарното съвещание. Давам си сметка, че употребяваният от мен език е неприемлив, изключително в сегашния спор и миг. Още един път апелирам за опрощение пред цялото българско общество и всички жертви на принуждение ", сподели някогашният министър и ръководител на Народното събрание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР